Gelovi, kreme, ulja...

Danas čovjek, kad želi kupiti bilo što na internetu, pa tako i kremu, ulje ili gel za erekciju, mora potrošiti jako puno vremena u istraživanjima po bespućima Interneta, kako bi bio siguran da je pronašao pravu stvar koja stvarno radi, a ne onu koja će mu samo izvući novac iz džepa. Da bih vam pomogao odabrati najbolji proizvod proveo sam temeljita istraživanja o najučinkovitijim i najpouzdanijim proizvodima dostupnim na tržištu danas, a neka sam čak i osobno iskušao ;)

Sredstva za direktno nanošenje na kožu u vidu gelova ili krema idealna su za muškarce koji pate od lakših simptoma erektilne disfunkcije ili ne mogu održati erekciju tijekom cijelog seksualnog odnosa ili pak imaju problema s početnim postizanjem erekcije. Gelove i kreme vole muškarci koji žele brze rezultate jer djeluju nekoliko minuta nakon nanošenja. Zapravo neki od njih mogu vam pomoći da postignete čvrstu erekciju u 40-tak sekundi, a erekcija može potrajati i do 4 sata.

MaleExtra Gel

Što tvrdi proizvođač?

5 glavnih razloga za naručivanje MaleExtra gela za erekciju:

  • Veće i čvršće erekcije - Vi i vaš partner možete uživati u najboljem izdanju u čvrstim erekcijama koje traju dulje nego ikad prije.
  • Bolji, ugodniji orgazmi - veći protok krvi u vašem penisu rezultira jačom erekcijom, što vam omogućuje da užitak podignete na višu razinu.
  • Povećani libido - osjećajte se okrepljeno seksualnim apetitom kako biste odgovarali vašoj povećanoj zaustavnoj snazi u spavaćoj sobi.
  • Poboljšane performanse - dugotrajnija erekcija znači da akciju možete održavati mnogo dulje nego prije.
  • Povećano povjerenje - prošli problemi s performansama stvar su prošlosti. Sada se možete koncentrirati na najbolji seks u svom životu.

MaleExtra gel je najpouzdaniji proizvod za postizanje brze erekcije i proizvod broj jedan koji se prodaje putem interneta u obliku gela. Djeluje tako što vam pomaže da postignete i održate erekciju masiranjem i utrljavanjem gela u kožu penisa. Glavna prednost je brzina djelovanja (manje od 1 minute), jednostavna upotreba i bez nuspojava. Samo nekoliko brzih poteza s MaleExtra gelom i spremni ste za akciju.

Način upotrebe:

  1. Nanesite gel na tijelo vašeg penisa
  2. Nježno umasirajte (ili neka to učini vaš partner)
  3. Osjetite kako se efekti ubrzavaju - > TRENUTNO!
male extra

Redovitim uzimanjem ovog preparata, zahvaljujući obilju hranjivih sastojaka sadržanih u njemu, nećete moći a da ne primijetite lakoću postizanja erekcije, povećanu opću energiju i seksualnu izdržljivost, kao i mnogo bolji vizualni izgled vašeg spolnog organa, kako u erekciji tako i u opuštenom stanju. Dakle, ne radi se o nikakvim čudotvornim tableticama "iz prirode" koje djeluju trenutno, već o dodatku prehrani koji vam kontinuiranim uzimanjem zaista može pomoći riješite problem erektilne disfunkcije na duže vrijeme. A to i jeste bit prirodnih pomoćnih sredstava, za razliku od kemijskih lijekova koji istina djeluju trenutno, ali imaju i svoje nuspojave (koje mogu biti i opasne) i koje vam stoga može propisati jedino liječnik na recept.


 Moje osobno iskustvo s MaleExtra gelom


U početku sam se brinuo da će ovaj gel ostaviti masne tragove i ostatke po cijelom mojem penisu, ali bio sam ugodno iznenađen što nije. Naime, gel se lijepo apsorbirao i u manje od minute moj penis je bio posve tvrd, a počeo sam se osjećati stimuliranije nego inače. Osjetio sam ugodan topao osjećaj u njemu. Za vrijeme seksa bilo mi je očito da mogu izdržati duže nego inače. Ne znam čemu bih to pripisao, osim sastojcima ovog gela! Pokušao sam koristiti kondom i osim malih problema u početku oko stavljanja nije bilo problema s eventualnim "spadanjem". Kondom uopće ne sprečava učinke gela i činilo mi se da s kondomom mogu izdržati još dulje. Kako gel izaziva pojačane osjećaje, kondom je malo smanjio moju osjetljivost tako da sam mogao dugo ostati u njoj, što je nju jako usrećilo! Mogao bih napomenuti i da je ovaj gel netoksičan, a oralni seks također nije problem. Kao što sam već rekao, ovaj proizvod ne ostavlja mrlje, a moj partnerica kaže da je osjetila blagi okus mentola. Pohvalila je moju obimnu i čvrstu erekciju što mi je dalo dodatno samopouzdanje…

KAKO NARUČITI MALE EXTRA GEL?