Dostava iz  

Aparat za povećanje penisa

POVEĆANJE PENISA U DULJINI I OBUJMU

tablete za povećanje penisa povećanje penisa aparat za povećanje penisa

VAŠ PENIS MOŽE POSTATI DULJI I DO 5-6 CENTIMETARA PA I VIŠE UZ APARAT ZA POVEĆANJE PENISA SizeGenetics i to TRAJNO!

ODOBREN OD STRANE PLASTIČNIH KIRURGA SPECIJALIZIRANIH ZA OPERACIJE POVEĆANJA PENISA!


krema za povećanje penisa

Prednosti ovog aparata su da je u potpunosti ergonomičan i malen dimenzijama što znači da ga možete nositi ispod hlača na svakom mjestu, na poslu, kod kuće, dok spavate… I što ga budete dulje nosili tokom dana kroz nekoliko mjeseci imat ćete bolje rezultate. Istina, ne zvuči baš zabavno nositi neku spravicu u međunožju i to čak nekoliko mjeseci, ali što je to prema cilju koji čete postići – vaš penis će postati TRAJNO DULJI I DEBLJI!

Ukoliko uz ovaj aparat prakticirate vježbe sa DVD-a PenisHealth™ i uzimate tablete za potenciju MaleExtra™ proizvođač vam garantira još bolje i brže rezultate! I dok rezultati dobiveni tabletama za potenciju i povećanje penisa MaleExtra (i svim drugim tabletama) ostaju samo dok se uzimaju i još nekih mjesec, dva nakon prestanka uzimanja, dotle vaši novi centimetri dobiveni aparatom za povećanje penisa SizeGenetics nakon završenog tretmana
ostaju vam za cijeli život!


Glavne osobine aparata za povećanje penisa SizeGenetics™:

Može TRAJNO povećati vaš penis za nekoliko centimetara

Može ispraviti zakrivljenje penisa

Preporučen od strane plastičnih kirurga


Povećanje u postocima nakon 24 tjedna korištenja

Grafički prikaz korištenja aparata SizeGenetics i povećanje penisa u postocima nakon 8, 16, 20 i 24 tjedna. Kao što se vidi iz grafikona nakon 6 mjeseci korištenja vaš penis može se povećati za čak 29%.

Važno!
Zbog tehničkih (konstrukcijskih) razloga ovaj aparat nije pogodan za muškarce čiji je penis kraći od 4 cm u opuštenom stanju.

Naručivanje
Ukoliko vas zanimaju detaljnije informacije o ovom dokazanom aparatu za povećanje penisa kao i o naručivanju možete ih pronaći na službenoj stranici proizvođača ili možete kliknuti na neku od donjih opcija i bit ćete preusmjereni direktno na stranicu za naručivanje. Kako bi prošli što jeftinije, svakako pročitajte i našu stranicu do kraja.

povećanje spolovila Stranica za naručivanje je na engleskom jeziku, a prilikom naručivanja ne zaboravite upisati kod WORLD50 i ostvarite popust od 36.50 €.

Ukoliko želite dodatno uštedjeti, svakako izaberite način dostave Royal Mail koji je besplatan.


Opcije i cijene narudžbi:

uređaj za povećanje penisa
OPCIJA BR. 1Najjeftinija opcija (samo aparat i DVD sa instrukcijama bez dodatne opreme) će vas koštati SAMO 109.46 € ako unesite promotivni kod WORLD50 i izaberete besplatnu dostavu.
sprava za povećanje spolovila

OPCIJA BR. 2
Iako je i najjeftinija opcija dovoljna da bi se postigao cilj, za brže rezultate svakako je preporučljiva druga opcija koja će vas koštati 219 € (s popustom uz promotivni kod WORLD50 i besplatnom dostavom), a uključuje mnogo dodatne opreme i 16 različitih nastavaka pogodnih za sve veličine i vrste penisa od mikro do osrednjih.OPCIJA BR. 3

Treća Ultimat opcija dolazi sa potpunom opremom, puderom i kremama za penis i još mnogo toga... Možete je naručiti za 284 € (uz promotivni kod ECON8 i besplatnu dostavu).
aparat za rast penisa


UKOLIKO ŽELITE NARUČITE APARAT
ZA POVEĆANJE PENISA SIZEGENETICS
NA NJEMAČKOM JEZIKU
 
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o aparatu za povećanju penisa, upotrebi, plaćanju ili dostavi molimo vas da nas kontaktirate bez ustručavanja. Telefonom na engleskom jeziku ili nam možete pisati na svom jeziku, a mi ćemo vam rado odgovoriti na svako vaše pitanje u najkraćem roku.
 
 
Vaše ime:


E-mail:


Poruka: 
Naša telefonska podrška (na engleskom jeziku)