SVRŠITE I DO 500% VIŠE!


Volume Pills vam pružaju prirodan način da povećate količinu vaše sperme i svršavate kao porno zvijezda SVAKI PUT izbacujući dotad neslućene mlazove sperme.

Uz ove pilule možete:

  • Ejakulirati i do 500% više sperme pri svakom orgazmu
  • Dobiti erekciju koja je tvrđa i obimnija
  • Impresionirati vašu partnericu
  • Doživjeti orgazme intenzivne kao nikad prije

male extra
Upravo tako, dobro ste pročitali, zbog količine izbačene sperme i višestrukog grčenja mišića u području penisa dok je izbacujete dotad nezamislive mlazove, vaši orgazmi će biti poput zemljotresa. Zašto da špricnete samo jednom ili dva put kad to može biti 5 ili 6 puta uz dotad nedoživljeni užitak. I naravno, moći ćete uživati dok vam ego raste dok je ona impresionirana vašom izvedbom. Jer sve dok ste vi muškarac sa kamenom erekcijom i dok je ispunjavate ili cijelu isprskate svojom spermom možete zamisliti njeno lice koje želi JOŠ i JOŠ! E pa vrijeme je da to i priuštite, oboma.


Doziranje:

Volume Pills uzimajte 2 puta dnevno po jednu tableticu

Semenax uzimamo 3 tablete ujutro odjednom uz čašu vode ili soka

I jedno i drugo pakiranje dostatno je za mjesec dana.


JAMSTVO - Garancija

Semenax dolazi uz 60 dana jamstva (i ukoliko kupite 3 pakiranja i više uz mnoge poklone kao što je DVD s vježbama za penis i multivitamnskim dodatkom VIT 5, pripravljen specijalno za muško seksualno zdravlje... sve ponude i pogodnosti možete pogledati na stranici za naručivanje).
tablete za povećanje sperme
Volume Pills dolaze čak s 67 dana jamstva i uz također mnoge poklone (uz kupnju 4 pakiranja i više) kao što su tablete za potenciju Prosolution Pills itd..

tablete za povećanje sperme

Tablete za povećanje volumena sperme Semenax i Volume Pills odobrene su od liječničke struke i ne zahtijevaju recept, a vrlo brzo ćete osjetiti sve blagodati ove nove i jedinstvene formule.


Povećanje volumena sperme i jači orgazmi uz samo 1 malu tableticu...

Zamislite da dobijete priliku da pojačate zadovoljstvo i orgazme u seksualnom činu. Biste li je prihvatili? Sada vam se upravo pruža ta mogućnost – da pojačate snagu i silinu osjećaja koji dolazi sa orgazmom.

Čak i da nikad prije niste razmišljali o pilulama za muškarce i ako ste sigurni da ste više nego zadovoljni vašim seksualnim činom i osjećajem zadovoljstva u njemu, ipak uvijek postoji mnogo načina koje možete naučiti i primijeniti da poboljšate svoju seksualnu izvedbu i dignete osjećaj zadovoljstva na viši nivo. Jedan od načina je svakako i Volume Pills, tablete za povećanje volumena sperme, koje su idealno sredstvo kojim možete postići jedno posve novo iskustvo u spavaćoj sobi. Dok su ostala sredstva za muškarce više fokusirana na potenciju i povećanje spolnog organa ne bi li pružili više zadovoljstva ženama, ovaj biljni pripravak će se svidjeti oboma. Jer, iako je glavna namjena ovih tableta povećanje volumena sjemene tekućine, biljni pripravci u sadržani njemu utjecat će i na tvrdoću i duljinu trajanja erekcije.

Povećanje volumena sperme koju izbacite dodatno će uzbuditi vašu partnericu, ali ono što je možda još važnije i vi ćete doživjeti vrhunski užitak kako se vaši mišići u području penisa budu jače i više grčili da izbace veću količinu sperme. Taj ekstra rad mišića pri izbacivanju sperme, a koje će zahvaljujući Volume Pills biti znatno više, dovest će do toga da ćete štrcnuti nekoliko puta više što može dovesti i do višestrukih orgazama, koji su do sada bili monopol samo ženske populacije.

Kad pogledate sve prednosti koja vam pruža ova mala pilula, prosto je zadivljujuće što je u stanju napraviti. Tvrđa i punija erekcija, povećanje kvalitete i volumena sperme, mogućnost da impresionirate svoju partnericu uz impresivno svršavanje i na kraju grandiozni nedoživljeni orgazmi. Što čovjeku više treba u krevetu?

Tajna ovog proizvoda je u savršenoj kombinaciji dokazanih proizvoda koji su bili testirani i usavršavani bezbroj puta prije nego li je proizvod ponuđen vama.
Na stranu to da izbacivanje više sperme izgleda nesumnjivo jako atraktivno i seksualno uzbuđujuće, povećanje volumena sperme je način da doživite orgazam kao nikad prije. Vaše tijelo će morati raditi više na izbacivanju sve sjemene tekućine što će vam dati dodatni užitak i natjerati vas i partnericu da vrištite od zadovoljstva.